IP BIZTONSÁGTECHNIKA STANDOK, ELŐADÁSOK • INTEGRÁCIÓ • KÖLTSÉGCSÖKKENTŐ MEGOLDÁSOK • VIDEÓS ANALITIKA    JELENTKEZEM

Koncepció

A mindennapi munkába beépíthető, hasznos tudást adunk!

benefit-350

 

A cégek biztonságtechnikai, vagyonvédelmi rendszereinek tervezése vagy fejlesztése összetett feladat, hiszen kapcsolatba kerül a többi IP alapú rendszerrel. A biztonságtechnika – mely magában foglalja a személy- vagyon és objektumvédelmet – akkor működik hatékonyan és költséghatékonyan, ha egy jól megtervezett vagyonvédelmi koncepció mentén kerül kialakításra és a tervezés során a cégre/objektumra szabott legideálisabb, bővíthető/fejleszthető rendszer kerül beépítésre.

A konferencia előadói gyakorlati tapasztalataikat felvonultatva osztják meg Önökkel, mire érdemes figyelni a tervezés, kiválasztás fázisában, milyen tipikus hibák merülhetnek fel az IP alapú rendszerek integrációja során és hogy kerülheti el ezeket, rengeteg időt, pénzt és bosszúságot megspórolva. Megismerkedhetnek a legkorszerűbb eszköz és szoftver megoldásokkal és az ezek üzemeltetéséhez szükséges jogi háttérrel.

 

Az előadók mindegyike az IP alapú biztonságtechnika, illetve IP alapú rendszerintegráció szakértője, elméleti tudásukat és hasznos, praktikus tapasztalataikat, tanácsaikat osztják majd meg a konferencia résztvevőivel.

Töltsön velünk egy tartalmas napot Budapesten, a Groupama Arénában és profitáljon az előadásokból napi munkája során!

Támogatók

  • 1
  • 1
  • 1

Időpont

2015. szeptember 17-18.

Rólunk

A DSC Hungária Kft. az 1998-as alapítása óta a magyarországi biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője.

A vállalat az elektronikus biztonságtechnika teljes területén végez kereskedelmi, tervezési és tanácsadási tevékenységet.

Kapcsolat

Ha bármi kérdése van a rendezvénnyel kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba: